Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log
Termometr rejestrujący HACCP ETI Saf-T-Log

Termometr rejestrujący HACCP Saf-T-Log

292-701
"unavailable" ""
715,00 zł netto
879,45 zł brutto

Termometr rejestrujący z gniazdem termopary typ K i z możliwością podłączenia do komputera.



Uwaga! Sondy należy zamawiać osobno!

Dodaj powiązane akcesoria:

- Świadectwo wzorcowania

Wzorcowanie temperatury w punktach standardowych, bez akredytacji PCA

Wzorcowanie temperatury w punktach standardowych, bez akredytacji PCA

147,60 zł
Wzorcowanie temperatury w 3 punktach, z akredytacją PCA

Wzorcowanie temperatury w 3 punktach, z akredytacją PCA

307,50 zł

+ Futerały, pokrowce, uchwyty

+ Sondy

+ Inne akcesoria

Termometr rejestrujący ETI Saf-T-Log HACCP (292-701) to ręczny miernik temperatury do stosowania w przemyśle spożywczym i gastronomicznym. Saf-T-Log mierzy temperaturę, zapamiętuje i przenosi do komputera, skąd można drukować raporty.

Miernik wykorzystuje oprogramowanie Windows do utworzenia list produktów zawierających do 100 pozycji.

Listy mogą być wykorzystywane przez 25 użytkowników. Każda pozycja na liście ma przypisaną temperaturę minimalną i maksymalną, po przekroczeniu których na monitorze wskazywany jest błąd i drukowany jest raport. Utworzona lista może być zapamiętana, wysłana e-mailem do innych użytkowników oraz załadowana do dowolnego miernika Saf-T-Log.

Podłączenie miernika do komputera umożliwia automatyczne przesłanie pomiarów.

Dane są archiwizowane i automatycznie generowany jest raport bez dodatkowego udziału użytkownika. Raport jest blokowany w celu nie dopuszczenia do ingerencji użytkownika.

Przyrząd mieści się w wodoodpornej obudowie z ABS (stopień ochrony IP66/67), która zawiera dodatek "Biomaster", zmniejszający rozwój bakterii. Wyposażony jest w złącze pozwalające na podłączenie sondy termoparowej typ K oraz port USB.



Zobacz także:

» Monitorowanie i kontrola temperatury w cateringu - poradnik

» Monitorowanie i kontrola temperatury w przemyśle mięsnym - poradnik



Funkcje/cechy:

  • pomiar temperatury (°C) od -100°C do 1372°C (zakres zależy od podłączonej sondy)
  • wymienna, sonda termoparowa typ K
  • duży, czytelny wyświetlacz LCD wyświetlający datę pomiaru, czas, temperaturę i błędy
  • port USB do podłączenia przyrządu do komputera
  • automatyczna archiwizacja danych i tworzenie raportów
  • funkcja automatycznego wyłączenia
  • funkcja kalibracji
  • kompatybilny z HACCP
  • oprogramowanie kompatybilne z Windows




Dane techniczne:

Parametry mierzone: temperatura (°C; °F)
Zakres pomiarowy: -100°C ... 1372°C (w zależności od sondy)
Rozdzielczość: 0,1
Dokładność: ±0,4°C ±1% odczytu
Typ czujnika: termopara typ K
Pamięć: 1000 wyników
Wyświetlacz: wyświetlacz LCD 15 mm
Zasilanie: bateryjne, 3 x 1.5 V AAA
Żywotność baterii: >500 godzin
Wymiary: 32 x 71 x 141 mm
Waga: 220 g
Materiał obudowy: ABS
Stopień ochrony: IP66/67
Producent: ETI
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Gwarancja: 12 miesięcy



Cena zawiera:

  • termometr Saf-T-Log
  • oprogramowanie
  • komplet baterii
  • fabryczny certyfikat kalibracji
  • instrukcję obsługi



Filmy:

Rozdzielczość
0,1°C
Dokładność
±0,4°C
Typ termometru
spożywczy
292-701
Wzorcowanie temperatury w 3 punktach, z akredytacją PCA
Dostępny
Z akredytacją PCA

Wzorcowanie temperatury w 3 punktach, z akredytacją PCA

SW1-A
250,00 zł
Wzorcowanie termometru lub rejestratora temperatury w 3 dowolnych punktach z zakresu: -30 ... 80°C - temperatura powietrza, -50 ... 200°C - temperatura cieczy, w laboratorium z akredytacją PCA.
Uchwyt naścienny
Dostępny
Akcesoria

Uchwyt naścienny

ETI
832-015
82,50 zł
Uchwyt naścienny do termometrów firmy ETI.
Osłona ochronna PCV
Dostępny
Akcesoria

Osłona ochronna PCV

ETI
830-231
55,00 zł
Osłonna ochronna z PCV do termometru Saf-T-Log.
Sonda -60 ... +1000°C, do powierzchni
Dostępny
Sondy temperatury

Sonda -60 ... +1000°C, do powierzchni

ETI
123-020
200,75 zł
Sonda do powierzchni, zakres: -60 ... +1000°C; ⌀12 mm; L=130 mm; t99: mniej niż 1 sek.; Typ K
Sonda penetracyjna 133-124
Dostępny
Sondy temperatury

Sonda -60 ... +250°C, penetracyjna

ETI
133-124
220,00 zł
Sonda penetracyjna, zakres: -60 ... +250°C; ⌀4 mm; L=100 mm; T99: mniej niż 4 sek.; Typ K
Chusteczki przeciwbakteryjne do cateringu, 6 tubek po 180 niebieskich chusteczek Chusteczki przeciwbakteryjne do cateringu, 6 tubek po 180 niebieskich chusteczek 2
Dostępny
Akcesoria

Chusteczki przeciwbakteryjne ETI 836-050

ETI
836-050
121,00 zł
Przeciwbakteryjne chusteczki do cateringu, 6 tubek po 180 chusteczek o wymiarach 130 x 130 mm. Skuteczne przeciw bakteriom listerii, salmonelli i innym bakteriom kuchennym.
Chusteczki antybakteryjne 50 sztuk w saszetkach Chusteczki antybakteryjne 50 sztuk w saszetkach 2
Dostępny
Akcesoria

Chusteczki antybakteryjne 50 sztuk w saszetkach

ETI
836-225
35,75 zł
Białe chusteczki antybakteryjne do powierzchni, w saszetkach, opakowanie 50 sztuk. Do jednorazowego użytku. Pomagają w spełnieniu standardów HACCP.
Produkt dodany do porównania

  Strona używa plików cookies.