Odczynnik stabilizujący do oznaczania dwutlenku siarki w winie

Odczynnik stabilizujący do dwutlenku siarki w winie

HI84500-62
Produkt na zamówienie
130,00 zł
Netto
159,90 zł Brutto

Saszetki z odczynnikiem stabilizującym (100 testów) wymaganym do oznaczania dwutlenku siarki w winie przy użyciu mini titratora HI84500 do analizy dwutlenku siarki w winie.

 

Hanna HI 84500-62 to saszetki z odczynnikiem stabilizującym (100 testów) wymaganym do oznaczania dwutlenku siarki w winie przy użyciu mini titratora HI84500 do analizy wina.

Mini titrator HI84500 wykorzystuje dwa różne roztwory titranta, które zawierają różne stężenia jodanu potasu do pomiaru szerokiego zakresu stężenia dwutlenku siarki w winie. Zarówno pomiary niskiego, jak i wysokiego zakresu wymagają dodatku proszku stabilizatora HI84500-62 w celu przekształcenia jodanu w jod, który z kolei reaguje z dwutlenkiem siarki.

  • Roztwór wstępnie standaryzowany
  • Wyraźnie oznaczona data ważności i numer partii
  • Butelka zamknięta hermetycznie z plombą zabezpieczającą przed manipulacją.



Odczynniki do obsługi HI84500 obejmują:

Niski zakres: 1.0 to 40.0 ppm SO2 Wysoki zakres: 30 to 400 ppm SO2
Bufor do kalibracji pompy: HI84500-55 HI84500-55
Roztwór do miareczkowania: HI84500-50 HI84500-51
Roztwór kwasowy: HI84500-60 HI84500-60
Roztwór zasadowy: HI84500-61 HI84500-61
Saszetki z proszkiem stabilizującym: HI84500-62 HI84500-62

Producent sprzętu analitycznego, w tym pH-metrów, mierników przewodności, konduktometrów, elektrod i roztworów buforowych, z wieloletnią tradycją.

Jedną z flagowych grup produktów firmy są urządzenia wieloparametrowe, mierzące jednocześnie kilka zmiennych, np. pH, temperaturę i przewodnictwo. Dodatkowo firma opracowała również szereg czujników i testerów w wersji przenośnej oraz kieszonkowej ze wzmocnieniem sygnału.

Brak opini
Zgoda na pliki cookie