Sonda ze szklanym czujnikiem, wypełniona żelem, do pomiaru pH i temperatury, wbudowany czujnik temperatury, opcjonalne ostrza (FC098 - 20 mm i FC099 -35 mm) ułatwiające przenikanie mięsa nawet w zmrożonych próbkach. Przeznaczona do pomiarów pH mięsa.
Sonda pH/Temp dla produktów mięsnych z szybko złączem DIN Hanna FC2323.
Wymienne ostrze ze stali nierdzewnej przymocowane do sondy pozwala na łatwe przenikanie mięsa, nawet w zamrożonych próbkach. Krojenie mięsa pozwoli na kontakt szkła pH i złącza referencyjnego z próbką, umożliwiając bezpośredni pomiar pH bez intensywnego przygotowania próbki.
FC098 (20 mm) i FC099 (35 mm) to zestaw dwóch ostrzy penetracyjnych ze stali nierdzewnej, które mogą być używane z FC2323.
- Typ produktu
- sondy
Producent sprzętu analitycznego, w tym pH-metrów, mierników przewodności, konduktometrów, elektrod i roztworów buforowych, z wieloletnią tradycją.
Jedną z flagowych grup produktów firmy są urządzenia wieloparametrowe, mierzące jednocześnie kilka zmiennych, np. pH, temperaturę i przewodnictwo. Dodatkowo firma opracowała również szereg czujników i testerów w wersji przenośnej oraz kieszonkowej ze wzmocnieniem sygnału.